October 13, 2016

Radu Stoenescu

radu-stoenescu

Sunt psiholog  cu specializare în psihoterapie psihanalitică, cu stagii clinice și de formare în România și Franța. Experiența profesională de până acum a fost dobândită  în Clinica de Psihiatrie și psihologie a Copilului și Adolescentului din cadrul Spitalului Clinic “Prof. Dr. Al. Obregia”.

Practica terapeutică directă cu copilul și familia acestuia am început-o în 2007 sub forma practicii private, stagii clinice in strainatate. In același timp am lucrat ca psiholog clinician în cadrul secției de psihiatrie pediatrică a Spitalului de Psihiatrie Titan.

Din 2015 sunt autorizat in aplicarea Scalei de Evaluare Neonatala Brazelton din cadrul COPES Paris, Franta. De asemenea, fac parte din Grupul International de Studiu al Parentalitatii din Paris, grup de formare si supervizare in domeniul Parentalitatii.

În cadrul Centrului Evelyne am oportunitatea de a continua practica de psihoterapeut în beneficiul copiilor și adolescenților, dar și a părinților acestora, integrând rezultatele muncii mele cu cele ale colegilor de echipă din alte specialități profesionale astfel încât intervenția noastră să răspundă cât mai bine la nevoile specifice ale fiecărei familii care ni se adresează.