September 2, 2016

Evaluarea situatiei sociale a familiei

Evaluarea situatiei sociale a familiei se realizeaza de catre asistentul social, care intocmeste raportul de evaluare sociala in urma interviului realizat cu parintele/reprezentantul legal al copilului, in cadrul caruia solicita acestora dovada venitului lunar net realizat. In baza acestor documente si a criteriilor de gratuitate stabilite de catre echipa Centrului, pentru situatiile in care se impune, se intocmeste un contract cu familia/ reprezentantul legal in baza caruia copilul/copiii beneficiaza gratuit de evaluari si terapii. Asistentul social va monitoriza permanent situatia copilului in vederea indeplinirii obligatiilor ambelor parti stabilite in contract.

Nu in ultimul rand, in cadrul acestui serviciu, asistentul social sprijina si indruma copiii si apartinatorii acestora cu privire la drepturile, facilitatile financiare sau de alta natura, precum si obligatiile pe care acestia le au si care sunt prevazute de legislatia aflata in vigoare.

 

Va multumim pentru increderea pe care o aveti in noi si va invitam la sediul nostru din Strada Vespasian nr. 34 Bucuresti ( Zona Garii de Nord )

De asemenea ne puteti contacta atat telefonic la numerele de telefon : 0722.36.62.68 , 0372.997.448

Cat si prin email la adresa : receptie@institutulcopilului.ro

 

 

Va asteptam zilnic intre orele : 

Luni – Vineri : 09.00 – 20.00

Sambata : Inchis

Duminica : Inchis