September 13, 2022

Dr. Cristina Motoescu – Neurologie Pediatrica

Sunt medic primar în neurologie pediatrică fiind absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” – București. În anul 2009 mi-am dat doctoratul iar din anul 2011 sunt Asistent universitar în cadrul Departamentului de Neurologie Pediatrică din Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București.
În cadrul Centrului de Recuperare și Dezvoltare pentru Copii – Evelyne eu mă ocup de evaluarea și diagnosticarea copilului din punct de vedere neurologic. De asemenea, având competență de interpretare de electroencefalograme (EEG) Centrul nostru a fost dotat și cu un electroencefalograf util în diagnosticare. Ulterior diagnosticării și în funcție de nevoile copilului acesta este direcționat către ceilalti specialiști ai Centrului pentru terapii în vederea recuperării.
Pentru a fi cât mai eficientă păstrez permanent legătura cu ceilalți specialiști din echipa multidisciplinară a Centrului, totul desfășurându-se în interesul superior al copilului.