September 13, 2022

Valentina Gheorghiu – psiholog

Sunt absolventă a Facultății de Psihologie-Sociologie din Bucuresti, psiholog specializat în Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, practicant-autonom în psihoterapie – hipnoză clinică și terapie ericksoniană. De 14 ani lucrez în învățământ, în diferite școli speciale, cu diferite categorii de elevi având dizabilități moderate dar și severe, deficiențe senzoriale multiple, copii cu surdocecitate, dar și cu elevi din învățământul de masă, sportivi de performanță cărora le-am oferit suport și sprijin psihologic în vederea obținerii performanțelor.
Sunt aici pentru a-i ajuta pe copii să facă față problemelor, obstacolelor care pot să apară în viața de zi de zi, pentru ca ei să se dezvolte armonios, să se integreze cât mai repede și mai bine în grupul școlar ori social din care fac parte, să răspundă cu ușurință provocărilor vieții, pentru a fi fericiți.
Seriozitatea, consecvența, corectitudinea, dăruirea, respectul pentru munca împreună cu copilul sunt valorile care mă reprezintă. Pentru mine fiecare copil este important și consider că trebuie valorificate calitățile individuale deoarece fiecare pui de om poate să facă progresele pe care i le permite deficiența lui, depinzând doar de noi să scoatem la lumină aceste evoluții pozitive.