September 15, 2016

Ema Bran

ema-bran  Sunt psiholog cu o îndelungată experiență în psihodiagnostic clinic. Am fost implicată în diverse proiecte de cercetare și m-am ocupat de elaborarea protocolului de evaluare psihologică și intervenție în Distrofinopatii și, de asemenea, am elaborat și implementat protocolul de evaluare psihologică în Scleroza Multiplă.

Dețin licență pentru aplicarea a numeroase teste și instrumente de evaluare psihologică iar în cadrul Centrului de Recuperare și Dezvoltare pentru Copii Evelyne lucrez cu următoarele baterii de teste: WISC-IV, ABAS și BASC.
Permanent sunt atentă sa-i asigur copilului în timpul evaluării un climat bun, bazat pe cooperare și încredere, pentru ca acesta să fie securizat și să poată colabora atunci când se realizează evaluarea cognitivă și neuropsihologică, evaluarea dezvoltării psihomotorii a comportamentului social-afectiv și a limbajului, evaluarea factorilor psihologici care determină sau constituie un beneficiu al unor simptome psihosomatice, evaluarea contextului familial, școlar sau social în care se manifestă problemele psihologice.