November 29, 2017

Dorin Turcan

Sunt psihoterapeut cu atestate de liberă practică în psihoterapia psihanalitică a copilului, adolescentului și adultului, precum și în psihoterapie integrativă. De asemenea, sunt psiholog principal în specialitatea psihologie aplicată în domeniul apărării, ordinii publice și siguranței naționale.

Am absolvit cursurile de formare în psihoterapie integrativă în anul 2011 la Asociația de Psihoterapie Integrativă (școala Erskine), iar cursurile de formare în psihoterapia psihanalitică a copilului, adolescentului și adultului în anul 2016, la Fundația Generația.  Am obținut diploma de master în psihoterapii psihanalitice din anul 2007 și dețin licența în psihologie din anul 1997.

Întâlnesc în fiecare zi oameni care ar avea nevoie de psihoterapie, consiliere psihologică sau alte forme de ajutor psihologic. Din păcate, prea puțini realizează acest lucru… Dintre aceștia și mai puțini se interesează cum l-ar putea obține… Abia câțiva dintre aceștia din urmă au curajul de a începe acea călătorie interioară spre autocunoaștere care îi poate elibera… Sunt bucuros atunci când le pot fi călăuză, în cadrul centrului Evelyne.