September 9, 2016

Cristina Moțoescu

cristina-motoescu  Sunt medic specialist în neurologie pediatrică fiind absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” – București.  În anul 2009 mi-am dat doctoratul in medicina, iar din anul 2011 sunt asistent universitar în cadrul Departamentului de Neurologie Pediatrică din Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București.

În cadrul Centrului de Recuperare și Dezvoltare pentru Copii – Evelyne mă ocup de evaluarea și diagnosticarea copilului din punct de vedere neurologic. De asemenea, având competență de interpretare EEG, in cadrul Centrului nostru ma ocup si de serviciile EEG pentru cei mici, electroencefalograful din dotarea noastra fiind extrem de util în diagnosticare. Ulterior diagnosticării, în funcție de nevoile copilului, acesta este direcționat către ceilalți specialiști ai Centrului pentru terapiile și activitățile necesare în vederea recuperării.

Periodic, particip alături de colegii mei, specialiști din echipa multidisciplinară a Centrului, la analizele periodice ale evoluției copiilor ce beneficiază de serviciile noastre, pentru a ne asigura că planurile de intervenție pentru fiecare copil în parte sunt permanent actualizate.