January 13, 2020

Costi Grama

Licențiat din anul 2008 în Psihopedagogie Specială și Asistență Socială, am continuat formarea cu absolvirea în 2010 a unui master în Educație Integrată la Universitatea din București,  în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației.

Am atestate de liberă practică eliberate atât de Colegiul Psihologilor din România cât și de Colegiul Național al Asistenților Sociali.

Peste 8 ani am fost psihoevaluator în cadrul unei organizații recunoscute internațional unde  am evaluat și  consiliat o anumită categorie a celor cu CES (Cerințe Educative Speciale) – copiii supradotați.

Alți 3 ani, am lucrat într-o organizație de cercetare clinică (CRO), concentrată pe studii clinice predominant în zona de dezvoltare a unor medicamente pentru indicații psihiatrice și neurologice.

În anii recenți m-am axat pe logopedie deoarece mi-a plăcut  întotdeauna  să lucrez cu cei mici. Consider că rezultatele obținute cu micii clienți sunt rezultate obținute ”pe viață”, satisfacția fiind deosebită când conștientizezi că acel copil ce-și încheie terapia logopedică nu o să mai aibă nevoie niciodată de intervenție în acestă ramură psihopedagogică.