September 15, 2016

Argintina Dascălu

argintina-dascalu   Am o experiență profesională bogată lucrând ca profesor kinetoterapeut în mai multe instituții (Şcoala Gimnazială Specială nr.3 și Centrul de Pedagogie Curativă şi Terapie Socială Corabia care aparţine de Şcoala Waldorf din Bucureşti) unde m-am axat pe lucrul cu copiii cu dizabilităţi. În același timp, am lucrat peste 15 ani ca tehnician maseur şi kinetoterapeut la domiciliu clientului. Pentru a putea să intervin cât mai bine în dezvoltarea copilului am acordat o atenție deosebită studiului urmând cursul de pedagogie curativă Waldorf şi psihopedagogie specială.

De asemenea, am fost și sunt interesată de terapiile alternative, iar cel mai mult mi-a atras atenția medicina tradițională Ayurveda (în mod special masajul ayurvedic) drept pentru care am participat la numeroase cursuri și seminarii pe această temă.
Cea mai mare satisfacție profesională pe care o am este atunci când, în lucrul cu copiii cu deficiențe, obțin rezultate așteptate și uneori chiar neașteptate benefice în recuperarea acestora.