September 15, 2016

Andreea Hâj-Adam

andreea-haj-adam   Am absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București în anul 2003 și, ulterior, în anul 2007, am absolvit masteratul de Evaluare și Supervizare în Asistență Socială din cadrul aceleiași Universități.

Înca din 2001, din anul doi de studenție, am lucrat ca asistent social, în domeniul protecției copilului. Mereu m-am axat pe lucrul cu și pentru copilul în dificultate, de la copilul părăsit și copilul aflat în risc de părăsire până la copilul dispărut și cel exploatat sexual. Am fost de părere întotdeauna că orice familie aflată în dificultate trebuie sprijinită pentru a depăși momentele de criză prin care aceasta trece.

Vă aștept la Centrul Evelyne pentru a beneficia de servicii de cea mai bună calitate în evaluarea și dezvoltarea copilului dumneavoastră. Și nu vă faceți probleme dacă dumneavoastră sau copilul aveți vreo deficiență de auz, vă asigur că nu veți întâmpina probleme de comunicare la Centrul nostru, eu cunosc limbajul semnelor și vă voi ajuta să vă întelegeți cu ceilalți colegi ai mei.