March 5, 2018

ADRIANA- ANCUTA MORAR

Sunt psiholog practicant autonom, specializarea Psihopedagogie speciala, cu o experienta de peste 7 ani in terapia tulburarilor de limbaj. De asemenea, sunt in formare complementara in cadrul cursului “Psihoterapie de cuplu si familie si Psihologie clinica”.

Am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti si am aprofundat cunostinte specializate in domeniul terapiei logopedice in cadrul masterului “Terapia logopedica in procesele de comunicare”.

Sunt pasionata de dezvoltarea psihica a  copilului si  de impactul pe care factorii de mediu il au asupra acesteia. Limbajul, aflat puternic sub incidenta mediului, este baza a ceea ce inseamna comunicare, relationare, adaptare si integrare sociala. Pornind de la aceasta, ma preocupa intotdeauna gasirea celor mai bune strategii de optimizare a interventiei logopedice si, totodata, crearea unui climat in care copilul sa se simta securizat, valorizat, increzator in propriile forte.

In cadrul Centrului Evelyne este minunat faptul ca se lucreaza in echipa multidiscplinara de specialisti, copiii si familiile lor beneficiind astfel de servicii permanent adaptate nevoilor pe care le au.